Az a megtiszteltetés ért, hogy lehetőségem nyílt fotókat készíteni egy igazán különleges és magával ragadó ázsiai étteremben, a Sáo哨-ban. Az éttermet hárman álmodták meg Nguyen Thuy Phuong, Luu Anh Tuan, Wang Song Tao.
Engem, mikor megérkeztem Phuong fogadott, akit kifaggattam arról, hogy honnan jött az étterem ötlete. Elárulta, hogy igazából ezzel mind a hármuk régi álma vált valóra, számukra ez a munka az igazi szerelemgyerek. Az étteremnyitás gondolata előtt is már régóta barátok voltak és megszállotjai a gasztronómiának, így hamar megszületett az elhatározás. Az étterem dizánja egyértelműen mutatja, hogy művészi vénával bírnak a tulajdonosok, a berendezés és a milliő tényleg elrepíti az embert egy ebéd vagy vacsora erejéig Ázsiába. A hangulat családias és a baráti, a kaják különlegesek, az ízek intenzívek és frissek, a személyzet mosolygós.

Külön öröm, hogy itt készíthettem képeket, egyrészt a hely szépsége miatt, másrészt mert imádom, ha ilyen sikeres emberekkel találkozhatok, mint Phuong, aki barátaival együtt meg merte valósítani az álmát és hitt magában. Nekem is egy álmom vált valóra, amikor elkezdtem hivatásszerűen a fotózással foglalkozni, ami nem kétség életem egyik legjobb döntése volt.

Ha az ember szereti, amit csinál vagy azt csinálja, amit szeret és kellő energiát, munkát, odaadást és alázatot párosít mellé, akkor nem csak boldogan fog az év legtöbb napján ébredni, hanem mind egyéni, mind vállalati sikereket érhet el, mint ahogy ez a példa is mutatja.

Én ezzel a pár képpel kívánok mindenkinek Boldog Holdújévet! :)

Noya

Comment