Biztosan volt már mindenkinek az életében olyan személy (szerelem, családtag, kis házikedvenc), akinek már mondta, ezt a két szót. Ennél a családnál ennek a szókapcsolatnak a használata mindennapos.. Bogi és Tomó története mesébe illő. Szinte egymás mellett laktak, mégis amikor Tomó feladta az itthoni munkáját és Ausztriába ment szerencsét próbálni síoktatóként, akkor leltek csak egymásra egy síelés alkalmával. Nem volt kérdés, hogy találkozásuk sorsszerű volt, és mivel mind a ketten hisznek ezekben a jelekben, ezért Tomó az álommeló helyett az álomnőt választva ismét visszatért Magyarországra, de már Bogihoz beköltözve. Úgy érezte, ha valakit jobban tud szeretni, mint a síelést, akkor nincs mire várni, tőle indulhat a babaprojekt. Ezt Boginak sem kellett kétszer mondani, így 1,5 év leforgása alatt volt Ausztriából hazaköltözés, utazások, titkos esküvő és Beni is megszületett.

Én ekkor csöppentem be a Kis(s) család életébe, mert volt szerencsém Beniről nekem készíteni egy újszülött fotózás keretében élete első képeit. Már ekkor megvolt köztem és a família között a kémia, így amikor Bogi rá 7 hónappal megkeresett, hogy induló családi blogjukhoz készítsem el a bemutatkozó képeket, nem volt kérdés, hogy igent mondok.

Az Én jobban-t Bogi álmodta meg, mely álmához csatlakozott a férje, Tomó és tesója, Orsi is, mert úgy érzi, hogy így tudnak egy komplex, egészet alkotó produktumot létrehozni, így láthatja az olvasó, hogy például ugyanazon szituációkat, hogy él meg egy anyuka vagy egy apuka, és így nyerhetünk bepillantást abba is, hogy mennyire más gondolkodásúak, érdeklődési körűek a családtagok – ügyvéd, közgazdász és építész hogyan is gondolhatná bármiről ugyanazt .. -, de mégis mekkora harmónia és összetartás uralkodik közöttük.  

Bogi nemcsak, mint anya ír babás-mamás bejegyzéseket, hanem szeretné átadni azt is, hogy a szülés után hogyan élte meg, amikor belenézett a tükörbe és hogyan tudta a sokkból felocsúdva iszonyatos time managmenttel elkezdeni összekapni magát, másrészt szeretné azt is megmutatni, hogy az anyaság nem azzal jár, hogy a benne lakó nő megszűnik létezni és eggyé válik a gyermekével, hanem igenis nő marad és külön individuum, amellett, hogy kisfiát mindennél jobban szereti. Tomó vicces sztorikkal tetézi a blog amúgy is szuperkedves hangulatát, Orsi pedig még színesebbé teszi a művészileg feldíszített sütijeivel.

Egyszerűen imádom ezt a családot! Pörgés, önmegvalósítás, harmónia, szeretet. Tényleg az övék azok a bejegyzések, amiket nap végén fáradtan szívesen elolvasok, mert jó kedvem lesz tőle és mert a szerető családba való hitem visszatér.

Szerencsére Bogival annyira egy húron pendülünk, hogy a bloggal kapcsolatos több projektbe is bevon, úgyhogy hamarosan még több izgalmas képet láthattok közös munkáinkból.

Te már mondtad valakinek ma, akit szeretsz, hogy „én jobban”?

Csók,
Noya

Comment