Miért érdemes részt venni egy kismama fotózáson?

Ilyen pillanat jó esetben is csak párszor adatik meg egy nő életében. Életed egyik legboldogabb pillanata pedig mindenképp megörökítésre vár. A kismamákról készített fényképeknek különleges a kisugárzása, ilyenkor az áldott állapotban lévő nő ragyog, tekintete várakozással teli, saját magával és párjával is harmóniában van.

A kismama fotózás segít megörökíteni ezeket az egyedi, meghitt, különlegesen boldog és megismételhetetlen pillanatokat. Sok „ex-kismámtól” érkezik olyan visszajelzés, hogy melengető érzés időről-időre újra elővenni a róla ebben az áldott állapotában készült képeket, mert azok nézegetésekor elönti őt e boldogság, visszaidéződnek a babavárás legszebb pillanatai.

A kismama fotózás során készült képek pedig nem csak neked, mint leendő anyukának szívmelengető emlék, hanem egyrészt a babanaplók elengedhetetlen kellékei is, másrészt a képekből összeállított válogatás a leendő apuka, nagyszülők vagy barátok megajándékozására is tökéletes.

Gyermeked felcseperedése után pedig neki is büszkén megmutathatod a fotózáson készült képeket, és elmesélheted neki: milyen is volt, mit éreztél, mikor még gondtalanul úszkált a hasadban.

 

Melyik a legalkalmasabb időpont a fotózásra?

A kismamák fotózását a várandósság 32-36. hete között ajánlom a leginkább. Természetesen szívesen fotózok kismamát ezt megelőzően, vagy akár az utolsó pillanatokban, pár nappal a szülés előtt is, de tapasztalataim szerint ez az a periódus, ami a kismamáknak is a legkényelmesebb, amikor a legszebb formájú, már kellően látható méretű a pocakjuk, valamint amikor a legelégedettebbek kinézetükkel.

Hol történik a fotózás?

A fotózásra sort keríthetünk, ahol csak szeretnéd! Szívesen elmegyek otthonodba, ha fontos, hogy az otthoni környezetben légy megörökítve, de tudsz választani műtermeim közül, illetve csodás helyszínek várnak minket szabadtéren is.

Stúdiók, amik közül választani tudsz: Ndustrial Studio, The Rooms....

Szabadtér: Budapest és 10.000 km-es vonzáskörzete :D

 

Mit kell hoznod magaddal a fotózásra?

Legfőképp magadat és persze azokat, akik jelenléte fontos számodra az általad készült képeken. Én pedig gondoskodom róla, hogy sok-sok gyönyörű darabom közül tudj válogatni. Ettől független szeretem, ha hozol magaddal is egy-két személyes ruhadarabot, fehérneműt, "nagyitól" kapott kiscipőt, kisnyulat, mert ettől lesznek a képek igazán személyesek... :)  

Mit tartalmaz a kismama fotózás csomagom?
 

-2 órás fotózás fotóstúdióban vagy szabadtéren (hozd el a párod, de szívesen fotózlak nagyobb gyermekeiddel vagy barátnőiddel együtt is)

- 2-4 átöltözés (Felpróbálhatod a stúdióban található összes kismama ruhámat is, illetve, ha van egyéni elképzelésed akkor igyekszem azokat a kellékeket is beszerezni Neked.)

- 30 retusált fotót adok át digitálisan, illetve a jól sikerült nyers képeket is letöltheted egy online felületről

A fotózáshoz sminkes és fodrász szolgáltatást is igényelhetsz.

Te is szeretnél pocakos fotókat?

Tudom, hogy sok-sok kérdés fogalmazódott meg még benned a fotózást illetően.

Ezért inkább arra kérlek, hogy bátran keress meg írásban és visszahívlak megbeszélni a részleteket, sőt akár személyesen is tudunk egyeztetni, így biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a közös hangot és olyan képeket tudok készíteni rólad/rólatok, amilyeneket elképzeltél.

Munkám a szenvedélyem, így szeretem a fotózásokat is egyénre, stílushoz igazítani, hiszen sosincs két ugyanolyan kismama, illetve ugyanolyan fotózás... 

Beszéljenek tovább akkor a képeim... jó nézelődést kívánok! :)

 

Comment