106A8965.jpg
106A8965.jpg

Árak, csomagok


2019

SCROLL DOWN

Árak, csomagok


2019

Veletek együtt. Kéz a kézben. Családdá válni.

Én a családok fotósa vagyok. Mindennél jobban becsülöm és örzöm azokat a pillanatokat, amikor veletek lehetek.

DSC_1781.jpg

Kismama fotózás

Szeretem az őszinte otthoni pillanatokat, a szabadban az önfeledt sétákat, a pocaksimit, az öleléseket és a kacagásokat. Kismama fotózás díja 48.000 Ft-tól vagy csomagárban kedvezményesebb.

DSC_3374.jpg

Újszülött Fotózás

Legszebb pillanatok. Babaillat, hámló bőr, pici babaruhák, meghitt családi pillanatok,emlékek,simogatások,érintések, lágy zene. Újszülött fotózás 2,5 órás díja 48.000 Ft-tól vagy csomagárban kedvezményesebb.

DSC_8945.jpg

Családi fotózás

Igazi móka és kacagás lesz ez a két óra. Játszani fogunk, dombra mászunk, kacsákat kergetünk vagy kavicsot dobálunk. A lényeg, hogy olyat csináljunk amit szeretünk. Családi fotózás díjam a 2 órára 48.000 Ft-tól kezdődik, de csomagárban kedvezményesebb. :)

Árak és csomagok


További fotós csomagjaim amit még szoktatok kérni….

Árak és csomagok


További fotós csomagjaim amit még szoktatok kérni….

Helyszín és ruhaválasztásban is fogok tudni segíteni Nektek.

Fontos tudnod, hogy nem csak az otthonotokban, hanem stúdiókban is fotózom, kizárólag természetes fényben. Ezeknek a stúdióknak a díja eltérő lehet , így ha stúdiós megoldás érdekel mindenképp jelezd előre nekem, igyekszem a legjobb hangulatú és hozzátok a legközelebb lévő igényes helyet megtalálni Nektek.

DSC_2657.jpg

baba fotózás (6 hó felett)

Hasonfekvős kinyomós, láb eszegetős, kis cukin ülős, mászós, nyálcsorgatós, lábikópuszilgatós örömfotózás. Itt lehet 1 és 2 órás fotózást választani, mivel tudom, hogy a piciknél a türelem véges :) Az 1 órás fotózás díja így 38.000 Ft-tól kezdődik és ez csak akkor lehetséges, ha már voltatok nálam fotózáson.

DSC_1465.jpg

Szülinapi fotózás

Családi, otthoni pillanatok, rohangálós, könyvből mesélős, együtt tortakészítős, tortamaszatolós,kedvenc játékkal elbabrálós, majd szabadban sétálós 2 óra. Szülinapi fotózás díja 48.000Ft-tól.

DSC_8990.jpg

Esküvő fotózás

Családdal, barátokkal, gyerkőcökkel ünnepelni mindig jó. Igy van ez az esküvő napján is. Szeretem a kiscsoportos meghitt esküvőket, de nem hátrálok meg 300 fős násznéptől sem. Sok sok tényezőtől függ egy esetleges ajánlat, így keressetek bátran a részletekkel.