viber+image.jpg
106A9491.jpg
viber+image.jpg

Hello


SCROLL DOWN

Hello


 

Because all great stories start with hello...

I am completely in love with what I do!

Rájöttem, hogy nincs annál szebb dolog, mintha az őszinte, spontán pillanatokat tudom elkapni. Lehet, hogy a képen nem minden hajtincsed áll a legtökéletesebb pózban, de az az érzelem, ami az arcodon van, amikor például ránézel a gyermekedre, aki kimondja, hogy „anya”, vagy amikor életed szerelme egy spontán viccel megnevetett, na az az, amit érdemes megörökíteni.

Van jobb dolog egy olyan fotónál, amire, ha ránézel eszedbe jut egy számodra fontos történet? Amit, ha megpillantasz a faladon mindig melegség tölti el a szíved?

 

All photography provided by Noémi Jánossy.

 
106A9491.jpg

Meet Noemi


Photographer of little people

passionately capturing your moments, in every stage of life

 

Meet Noemi


Photographer of little people

passionately capturing your moments, in every stage of life

 

Ha tehetem a fotózásokat kiviszem a természetbe, az otthonotokba, vagy egy közös utazásra invitállak benneteket, láthatatlanul próbálok jelen lenni, és elcsípni az őszinte és igazi pillanataitokat. Nem szeretem megmondani, hogy milyen pózban vagy hogy hogyan nézz, inkább pici irányítással (pl. vedd ki az arcodból a hajad) próbálok segíteni, hogy a fotókon látszódj, de még természetes maradj. Ebben a rohanó és tényleg őrült világban sokkal jobban szükségünk van arra, hogy a boldog pillanatainkra emlékezzünk, emlékeztessük magunkat, mert hajlamosak vagyunk ezekről megfeledkezni és robotként darálni a hétköznapok feladatait. Ehhez tudok neked segítséget nyújtani, mert megörökítem azt a pillanatot, amire mindig emlékezni szeretnél. Szóval, ha ilyen fotókra vágysz, keress bátran!

I love....

cozy coffee shops // gastronomic delights // jeans // swiss chocolate // country roads // hills // sailing  // reading // stars // fresh baked bread // farmlands //  vineyards // adventures & traveling // cute mugs // sunsets // the first snow // music // psychology

 

Babys | Newborns | Weddings with Kids | Engagements | Anniversaries | Families |